Камала Гарріс. Фото: РБККамала Гарріс. Фото: РБК

Віцепрезидентка США та ймовірна кандидатка у президенти від демократів Камала Гарріс провела перший передвиборчий мітинг у штаті Вісконсин. На ньому вона атакувала свого опонента Дональда Трампа.

Про це повідомляють видання CNN та Reuters.

Журналісти зазначають, що виступ Гарріс тривав близько 17 хвилин. Під час своєї промови вона порівняла свій досвід, як колишнього прокурора, з досвідом Трампа, як засудженого злочинця. За її словами, під час своєї роботи вона бралася за різноманітних злочинців – зокрема тих, хто знущався з жінок, обкрадав споживачів та не дотримувався правил задля власної вигоди.

Гарріс підкреслила, що точно знає тип Дональда Трампа. Вона запитала у присутніх, чи бажають вони жити в хаосі й страху з ненавистю або ж у державі свободи й верховенства права.

У своїй заяві вона зосередилася на кількох сферах. Гарріс зауважила, що зупинить заборону на аборти, яку запровадив Дональд Трамп. Також вона планує розбудовувати середній клас й широко критикує прагнення свого опонента скоротити соціальне страхування.

За її словами, під час свого президентського терміну вона акцентуватиме увагу на вступі до профспілок й боротьбі з насильством через застосування озброєння.

У Reuters вважають, що мітинг Гарріс був бурхливим та сильно відрізнявся від стриманих промов Джо Байдена. Тож у Демократичній партії сподіваються, що 59-річна Гарріс зможе дати новий імпульс президентській кампанії, який при Байдені дещо затих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *