Соня Морозюк. Фото: rbc.uaСоня Морозюк. Фото: rbc.ua
0 0
Read Time:48 Second

Розслідування видання hromadske розкрило, що 15 січня художниця Соня Морозюк передала в заставу дві квартири та галерею в Києві, отримавши позику у своєї матері, Ліліани Семенюти.

Зазначено, що одна з квартир Морозюк розташована в житловому комплексі “Альтер Его” на Новопечерських липках у Києві. Вартість таких апартаментів починається від 6 млн гривень. Приблизно таку ж суму коштує інша квартира Морозюк, що розташована в житловому комплексі Пори року.

Соня Морозюк відома не лише своїми творами мистецтва, але й як наречена Романа Гринкевича, бізнесмена із Львова, якому інкримінують участь у злочинній організації та шахрайство в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах.

За інформацією юриста Ярослава Бутиріна, майно, яке заставлено, є практично недосяжним для арештів та конфіскацій. Таким чином, квартири і галерея Морозюк залишаються поза зоною ризику, доки художниця не поверне борг своїй матері.

Зазначається, що Державне бюро розслідувань планувало арешт об’єктів нерухомості ще 11 січня. За інформацією hromadske на 31 січня 2024 року жоден з трьох об’єктів не був арештований.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *