Президент Володимир Зеленський з керівником ОП Андрієм Єрмаком. Фото: president.gov.ua
0 0
Read Time:57 Second

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак є потужним менеджером, він досягає результатів, гідних поваги. Про це сказав глава Української держави Володимир Зеленський в інтерв’ю Bloomberg, оприлюдненому 4 липня.

Коментуючи питання про занепокоєння щодо надмірного впливу Андрія Єрмака, президент відзначив, що керівник ОП є одним із потужних менеджерів в його команді.

«Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання», – сказав Володимир Зеленський.

Він зауважив, що такий формат співпраці між ними існував завжди.

На переконання президента, поширення відомостей, що в Єрмака забагато влади, це одна з дезінформаційних кампаній Росії. Вона спрямована безпосередньо на голову держави.

За словами Зеленського, якщо хтось хоче послабити ту чи іншу людину, то б’є по її команді. Вказану стратегію обирають ті, хто не задоволений чинним президентом України. Серед них, як зауважив гарант, насамперед представники країни-агресора. Втім, не лише вони.

Він переконаний, що у світі багато зацікавлених отримати в Києві слабкого президента. Це дозволить відірвати від України половину територій, зупинити її на шляху до ЄС.

«Можливість мати іншу людину на чолі України, яка не впливатиме. Це і є завдання для багатьох у світі. Ось що приблизно відбувається», – сказав Володимир Зеленський.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *