Валентина Матвієнко, голова Ради Федерації РосіїВалентина Матвієнко, голова Ради Федерації Росії / Фото: bnkomi.ru
0 0
Read Time:49 Second

У Вірменії заявили про те, що Єреван підтримує територіальну цілісність України. У Росії проскиглили щодо “червоних ліній”.

Про це розповідає Verelq

Речник парламенту Вірменії Ален Симонян, під час виступу перед головами парламентів країн Європейського союзу, заявив, що Єреван рішуче підтримує територіальну цілісність України, Молдови, Грузії, Кіпру та інших країн. Зокрема він поставив Російську Федерацію за рівнем загрози поруч з Азербайджаном. 

Спікер зауважив, що Росія займається погрозами, а також поширенням дезінформації. Зокрема занепокоєння викликає й те, що офіційні особи країни-терориста диктують Вірменії інтереси, а також говорять від її імені

В Росії образились 

Голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко заявила про те, що спікер вірменського парламенту перейшов “червоні лінії”. Вона додала, що Симонян нібито говорив не від імені народу Вірменії, у зв’язку з чим Москва не ігноруватиме такі “русофобські виступи”. За її словами, вже було доручено підготувати запит Вірменії щодо слів Симоняна.  

Також слова Симоняна обурили й голову міжнародного комітету Ради Федерації Росії Григорія Карасіна, який заявив про “недружній тон” спікера.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *