Володимир Зеленський. Фото: unian.uaВолодимир Зеленський. Фото: unian.ua
0 0
Read Time:54 Second

Лише протягом минулого тижня, російські терористи використали проти нашої країни майже 130 БпЛА типу Shahed, більше 80 ракет та близько 700 керованих авіаційних бомб (КАБів). 

Про це розповів президент України Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

Терористи використовують кожен день, аби спробувати завдати шкоди Україні. Водночас підтримка країни досі обмеження, коли ворог має доступ до технологій, які йому необхідні для виробництва нового озброєння. 

Зеленський зауважив, що російські ракети містять десятки західних компонентів, які завозять до країни-терориста через сусідні держави. Така сама ситуація й з ударними БпЛА. 

“Не риторикою захищається небо, не думками обмежується виробництво ракет і дронів для терору”, – заявив лідер України та додав, що потурання терористом необхідно припинити. 

Згадуючи про нещодавню атаку Тегерану на Тель-Авів, президент зауважив, що сучасні літаки, а також системи ППО мають можливість захистити життя людей. Також він додав, що Ізраїль захищав себе не один, оскільки атаку допомагали відбивати і його союзники. 

Зеленський наголосив, що коли Україна закликає до допомоги, союзникам варто діяти. Києву не потрібні їх думки та риторика. Невизначеність щодо підтримки лише посилює впевненість терористів.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *