Фото до матеріалу. Колаж: The TimesФото до матеріалу. Колаж: The Times
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Очільник Російської Федерації Володимир Путін планує впливати на результати американських президентських виборів 2024 року. На цьому наголосив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв’ю виданню The Times.

Він заявив, що завдяки штучному інтелекту Росія змогла значно посилити свої дії з поширення фейкової інформації і це великий успіх для Москви. Данілов вважає, що обсяги інформаційного втручання будуть набагато вищими, ніж до цього.

Секретар РНБО стверджує, що у кожній державі, де мають відбутися вибори, Росія створила окремі групи, які займаються цими країнами. Російська мережа шпигунів і агентів охоплює весь світ. «ФСБ не припиняє укладати угоди з європейськими кримінальними організаціями», – сказав Данілов.

За даними видання, російські агенти кожного тижня розміщують 166 млн постів з фальшивою інформацією про Україну на різноманітних платформах.

Нагадаємо, 5 листопада 2024 року відбудуться вибори президента США. За даними опитувань, найбільш ймовірним кандидатом від демократів є поточний глава Сполучених Штатів Джо Байден. Республіканці висунуть на вибори або Дональда Трампа, або колишнього американського посла при ООН Ніккі Гейлі.

Нещодавно Дональда Трампа визнали найгіршим президентом Сполучених Штатів за всю історію.

До цього найгіршим президентом в історії США вважався Джеймс Бьюкенен, який керував країною у 1857-1861 роках. Він став відомим своєю невпевненістю, яка призвела до розколу між півднем і північчю.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *