Бріджит Брінк. Фото з відкритих джерелБріджит Брінк. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:57 Second

Посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк зробила заяву, що це вирішальний час для Америки, аби збільшити допомогу Україні та допомогти їй перемогти у війні.

Про це дипломатка сказала в інтерв’ю CNN.

Вона проінформувала, що скористалася нагодою, аби висловити свою підтримку Україні від США. За словами Брінк, саме зараз настав вирішальний момент. Штати вже виділили Україні $75 мільярдів допомоги. «Нам треба зробити подвійну ставку та допомогти їм довести справу до кінця», – сказала посол США.

Вона наголосила, що американська допомога надходить «не задля якоїсь нескінченної цілі». Брінк підкреслила, що допомога від США спрямована на те, щоб дати Україні змогу стати самодостатньою, зблизитися з ЄС і НАТО і бути таким союзником, якого Штати хочуть і потребують.

«Якщо я маю щось повідомити американському народу, то це те, що час прийшов. Потрібно негайно надати цю допомогу Україні, щоб ми могли підтримувати їх. Але, що найголовніше, також підтримувати національні інтереси США», – резюмувала Брінк.

Закон про фінансування, який включає допомогу для України, Ізраїлю та інших союзників, не залежно від імміграційної політики, отримав 70 голосів підтримки від обох партій у Сенаті США 13 лютого. Щоб набути чинності, законопроєкт повинен отримати схвалення від Палати представників та підпис президента.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *