Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерелЄнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

НАТО не має наміру надсилати свої військові сили до України, попри те, що деякі країни Заходу розглянули можливість свого військового втручання. На цьому сьогодні наголосив генсек Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг, інформує Associated Press.

За словами високопосадовця, Україна отримує небувалу за своїм рівнем підтримку від союзників по НАТО. Він наголосив, що організація допомагає Україні ще з 2014 року та посилила свої дії після повномасштабного російського вторгнення. Проте, за словами Столтенберга, в Альянсу немає планів щодо розгортання свого військового контингенту на території України.

За ініціативою французького президента Еммануеля Макрона в Парижі учора відбулася нарада європейських керівників, де говорили про подальшу допомогу Україні. Макрон після зустрічі заявив, що НАТО може ввести війська для допомоги Україні, але наразі немає згоди з цього приводу.

Також прем’єр-міністр Франції Габріель Атталь не відкинув можливості надсилання військових до України.

Своєю чергою прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон вважає, що питання про введення військ альянсу в Україну не є актуальним.

Нагадаємо, раніше німецьке видання Spiegel оприлюднило інформацію, що Німеччина проводить конфіденційні зустрічі з представниками Індії щодо постачання боєприпасів в Україну. В Індії все ще існують доволі масштабні резерви артилерійської зброї – за даними інсайдерів, це декілька сотень тисяч пострілів. Індійський уряд не бажає відкрито продавати свої снаряди, адже країна продовжує мати добрі стосунки з Москвою.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *