Дрон DJI Mavic 3. Фото: geekpark.netДрон DJI Mavic 3. Фото: geekpark.net
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Україна може отримати тисячі нових безпілотників, які працюють за підтримки штучного інтелекту, від своїх західних союзників, включаючи Велику Британію та США. Про це повідомляє Bloomberg.

Ця ініціатива має на меті допомогти Україні в її зусиллях з протистояння російському вторгненню. Використання передових технологій допоможе більш ефективно контролювати польові об’єкти.

За інформацією від неназваних військових джерел, розробники в Заході вважають, що нові дрони зі штучним інтелектом можуть дозволити Україні захопити ключові позиції Росії безпілотниками. Це стає особливо важливим в контексті тривалої повномасштабної російсько-української війни.

Безпілотники, які можуть бути доставлені в Україну протягом декількох місяців, обіцяють стати ключовим елементом стратегії протистояння. Однак важливо зауважити, що терміни постачання можуть змінитися.

На даний момент використання безпілотників стає все більш суттєвим у російсько-українському конфлікті. Це відбувається на фоні глобальних перегонів за розробкою передових технологій, які визначатимуть майбутнє військових конфліктів. Росія, з свого боку, зосереджує зусилля на внутрішньому виробництві бойових безпілотників і отримала підтримку від свого союзника — Ірану.

За словами джерел, коаліція союзників України планує доставити в країну неймовірну кількість безпілотників, а саме 1 мільйон протягом року.

У січні цього року представники Білого дому провели зустрічі з оборонними компаніями для обговорення інноваційних бойових технологій, які можуть підтримати Україну в її стрімкому відстоюванні своїх територій.

Голова військового комітету НАТО Роб Бауер висловив думку, що використання безпілотників з штучним інтелектом, може виявитися більш успішним, ніж традиційні артилерійські обстріли.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *