Олаф Шольц. Фото: cash-online.deОлаф Шольц. Фото: cash-online.de
0 0
Read Time:48 Second

Канцлер Німеччини Олаф Шольц на церемонії початку будівництва нового заводу з виготовлення артилерійських снарядів висловив свою тривогу через російську загрозу. Він також закликав Європу переходити до масового виробництва оборонної техніки. Про це повідомляє ZDF.

Шольц зазначив, що це необхідно для забезпечення безпеки та протидії можливим ворогам. Канцлер наголосив, що Росія своїми агресивними діями в Україні та імперськими прагненнями Путіна створює найбільшу небезпеку для миру в Європі.

Він висловив потребу співпраці між європейськими країнами та підвищення обсягів замовлень, щоб підтримувати оборонну галузь протягом наступних десятиріч. Також Олаф Шольц заявив, що Європа має відійти від мануфактур та переходити до великомасштабного виробництва озброєння.

Після того, як буде побудований новий завод Rheinmetall, який отримав інвестиції в 300 мільйонів євро, Європа зможе випускати 200 тисяч артилерійських снарядів на рік. Це також дозволить надавати Україні якісні засоби для захисту своєї території.

Раніше головнокомандувач збройних сил Бельгії Марк Тайс розкритикував стан оборонного виробництва в Європі, заявивши, що для зміцнення потенціалу та допомоги Україні потрібно багато часу.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *