Справу депутатів-ухилянтів Київради направили до судуКиївська міська рада / Фото: kiev.vgorode.ua
0 0
Read Time:50 Second

В останні дні громадськість обурена новими обставинами у справі про ухилення від військової служби кількох київських депутатів. Розслідування ДБР, виявило, що троє депутатів та один помічник, протягом року уникали військової служби, отримуючи при цьому грошове забезпечення.


За результатами розслідування встановлено, що керівник Київської міської військової адміністрації допомагав фігурантам оформити фальшиві відрядження до КМВА. У цю схему також був залучений командир однієї з військових частин тероборони, де зазначені особи повинні були виконувати свої військові обов’язки.

Фактично, депутати і їхній помічник уникли військової служби через липові відрядження, а їх підтримував керівник апарату КМВА, порушуючи при цьому закон. Таке ухилення від військових обов’язків є серйозним злочином, що вчинено груповою дією осіб за попередньою змовою.

Згідно з інформацією від ДБР, вже 23 грудня розкрито роль керівника апарату Київської міської військової адміністрації, який брав участь у цій змові. У результаті цього 29 грудня Печерський районний суд Києва відсторонив його від виконання обов’язків.

Особливу увагу привертає висока посада представника КМВА, який сприяв оформленню незаконних поїздок. Йому тепер загрожує до 10 років позбавлення волі.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *