Жозеп Боррель. Фото: reform.byЖозеп Боррель. Фото: reform.by
0 0
Read Time:52 Second

Верховний представник Європейського Союзу у закордонних справах та політиці безпеки Жозеп Боррель закликав Європу підтримати Україну у її боротьбі проти російської агресії, назвавши це найкращою гарантією безпеки для Європи. Про це пише L’Obs.

Боррель підкреслив, що ідеї про те, що Україна не зможе перемогти у протистоянні з Росією, є помилковими та застарілими. Він вважає, що підтримка Києва в цей важливий момент може допомогти змінити хід історії та запобігти імперським амбіціям РФ.

Однак він також наголосив на тому, що перемога України не тільки покращить безпеку регіону, але й сприятиме полегшенню шляху Києва до членства в Європейському Союзі. Після завершення війни, Росія, ймовірно, зменшить тиск на своїх сусідів, що дозволить Європі та світу звернути увагу на інші виклики.

Спікер Палати представників США, Майк Джонсон зауважив, що залишити сьогоднішню ситуацію в Україні незмінною є неможливим. Він визначив стратегію Путіна як загрозливу для світового порядку та закликав Захід запобігти поширенню такого підходу.

Раніше президент України Володимир Зеленський вказав на важливість американської підтримки для Києва. Він наголосив, що Європейський Союз не зможе достатньо допомогти без активної участі Сполучених Штатів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *