Європейська Рада. Фото: ВРУЄвропейська Рада. Фото: ВРУ
0 0
Read Time:47 Second

В четвер, 21 березня, у Брюсселі розпочинається дводенний саміт, на якому обговорюватимуться низка важливих питань, зокрема, підтримка України стане однією з центральних тем.

Про це пише “Європейська правда”.

Пресслужба повідомила, що під час зустрічі 21-22 березня лідери Європейського Союзу обговорять низку питань, зокрема, продовження підтримки України, аспекти безпеки та оборони, а також ситуацію на Близькому Сході. Темами також будуть розширення ЄС, міжнародні відносини, міграційна політика та питання сільського господарства.

У розділі про безпеку та оборону планується обговорити різні аспекти, включаючи підвищення готовності Європи до оборони, заходи щодо зміцнення технологічної та промислової бази для військово-промислового комплексу в межах ЄС, а також кроки для підвищення стійкості та конкурентоспроможності європейського військово-промислового комплексу.

На засіданні, виходячи з виступу Єврокомісії, керівники країн мають розглянути Стратегію для європейського оборонного промислу та програму його розвитку.

В рамках обговорення розширення на саміті будуть розглянуті досягнення України, Молдови та Боснії і Герцеговини. Всі три країни мають статус кандидата і очікують старту переговорів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *