Зеленський з делегацією Сенату США. Фото: Офіс ПрезидентаЗеленський з делегацією Сенату США. Фото: Офіс Президента
0 0
Read Time:42 Second

Делегація сенаторів США, в яку входив лідер демократичної більшості Чак Шумер, відвідала Україну. Вона взяла участь у зустрічах із президентом Володимиром Зеленським, міністром оборони Рустемом Умєровим та головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським. Про це сповістило видання “Європейська правда”.

Президент України висловив вдячність сенаторам за постійну допомогу Україні під час непростих часів, пов’язаних із російським вторгненням. В ході зустрічі була обговорена ситуація на фронті та актуальні військові потреби країни.

Основними пріоритетами є отримання додаткових систем ППО, безпілотників різних типів, а також посилення далекобійних спроможностей для ефективного захисту цивільного населення та критично важливих об’єктів інфраструктури.

Чак Шумер, який очолював делегацію, поділився враженнями в Twitter, зазначивши, що представники делегації отримали від міністра оборони і головнокомандувача Збройних Сил інформацію про потреби України в озброєнні для ведення війни з РФ.

Шумер також закликав Палату представників ухвалити законопроєкт про національну безпеку, який включає й допомогу Україні.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *