Дональд Трамп на мітингу. Фото: APДональд Трамп на мітингу. Фото: AP

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп провів перший передвиборчий мітинг після замаху минулого місяця. Про це повідомляє видання Associated Press.

Трамп проводив виступ у середу, 21 серпня, у Північній Кароліні. Захід був присвячений національній безпеці Сполучених Штатів. Політик виступав із промовою з-за трибуни. Для того, аби захистити лідера встановили загородження із куленепробивного скла.

Також по периметру сцени розмістили додаткові контейнери, аби створити своєрідні стіни та запобігти обстрілу з будь-якого боку. На дахах прилеглих будинків постійно чергували снайпери.

Зауважимо, що це частина дій, спрямованих на безпеку Трампа після того, як минулого місяця він пережив замах. Тоді куля зачепила вухо колишнього президента США.

У своєму виступі Трамп розізлився на 44-го американського президента Барака Обаму. Він пригадав його нещодавні коментарі на з’їзді Демократичної партії та назвав їх огидними. Після політик зазначив, що його опонентка Гарріс зруйнує країну, якщо прийде до влади у Білому домі.

За його словами, Камала Гарріс найрадикальніша ліва людина в історії Штатів, яка висувається на посаду президента. Він звинуватив чинного лідера Джо Байдена у виведенні військ з Афганістану та сказав, що коли настане його каденція, вимагатиме відставки усіх причетних високопосадовців.

Трамп наголосив, що планує розгорнути широку кампанію мобілізації до Збройних сил, зокрема через значні інвестиції у цю сферу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *