Білий дім. Фото: Getty ImagesБілий дім. Фото: Getty Images
0 0
Read Time:56 Second

Палата представників США потрапила під критику Білого дому. Це трапилось через те, що делегати взяли двотижневу перерву замість того, щоб проголосувати за законопроєкт про фінансову допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню.

Про це повідомляє CNN.

Адміністрація Байдена вчергове закликала законодавців схвалити план допомоги, тому що Україна потребує негайної підтримки.

Директор з питань комунікацій Білого дому Бен Лаболт заявив, що республіканці у Палаті представників вже п’ять днів користуються неправомірною та незаслуженою відпусткою, а їхня пасивність приносить все більшу шкоду нашій національній безпеці.

Він підкреслив, що Росія зуміла захопити Авдіївку, оскільки Україні бракує зброї, а Конгрес США не здатний схвалити важливу допомогу.

“Наша мета – не допустити, щоб Володимир Путін продовжував знищувати беззахисних жінок та дітей, ставлячи під загрозу нашу національну безпеку. Спікер Джонсон та республіканці у Палаті представників мають діяти негайно”, – сказав представник Білого дому.

Як відомо, 13 лютого Сенат США схвалив законопроєкт про надання допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню на $95 мільярдів. З них більш як $60 мільярдів призначено для України. США вже декілька місяців не в змозі затвердити нове фінансування допомоги Україні через конфлікт між республіканцями та демократами. Тому нові пакети американської військової допомоги затримуються.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *