Розсипане українське зерно. Фото: Суспільне ЛьвівРозсипане українське зерно. Фото: Суспільне Львів
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Польські протестувальники, які вже не вперше розсипають українське зерно на кордоні, цим самим показують свою неповагу до праці українських фермерів та порушують закон. Відповідно, вони повинні нести за це юридичну відповідальність.

Про це заявив посол України в Польщі Василь Зварич.

На його думку, протестувальники з Польщі, які розкидали українське зерно з вагонів, що мали проїхати транзитом через їхню країну, порушили закон і мають за це відповідати. Він також подякував від імені України польським правоохоронцям, які відігнали протестувальників від залізничної колії і не дали їм продовжити безчинства.

Зварич сказав, що розкидане зерно, яке не є власністю польських фермерів, є неповагою до тяжкої праці українських аграріїв, поразкою моралі та порушенням закону.

Дипломат підкреслив, що українська сторона категорично засуджує такі дії.

За словами посла, це не є припустимим для польського народу, який показав і продовжує показувати свою підтримку Україні, яка боронить Польщу і всю Європу від російської загрози.

Він закликав поляків усвідомити, що допоки українські солдати стримують нападника на фронті, віддаючи свої життя, польський фермер може спокійно і безпечно обробляти свої поля, не боячись мін і ракет. Зварич особливо підкреслив, що саме польський фермер охоче використовує працю українців, які наполегливо працюють на польській землі, щоб польський фермер міг заробляти на своєму бізнесі та отримувати субсидії з Євросоюзу

Нагадаємо, на кордоні з Україною біля пункту пропуску «Медика» сьогодні триває протест польських фермерів. Вони блокували залізничні колії, викидаючи збіжжя з вантажних вагонів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *