Кирило Буданов. Фото: РБК УкраїнаКирило Буданов. Фото: РБК Україна
0 0
Read Time:52 Second

Керівник Головної служби розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що він знає осіб, які винні в отруєнні його дружини Маріанни.

Це він зазначив у розмові з французьким виданням Liberation.

Коли його запитали, чи знає він, хто саме причетний до отруєння, Буданов сказав: “Звісно, знаю!”

Начальник ГУР повідомив, що наразі його дружина почувається краще. За його словами, особисто він не вживав отрути, тому не може з впевненістю сказати, чи це був замах саме на нього. Проте Кирило Буданов наголосив, що вже пережив багато замахів на своє життя.

Він також наголосив, що невдовзі відповідні дії відбудуться на території Росії, тому всі зрозуміють людей, причетних до отруєння його дружини. Які саме дії мають відбутися, головний розвідник України не уточнив.

За даними ЗМІ, у листопаді минулого року Маріанна Буданова, дружина керівника Головного управління розвідки Міноборони, стала жертвою отруєння важкими металами. У зв’язку з цим у ГУР посилили заходи безпеки.

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов спрогнозував, що масований російський наступ має завершитися на початку весни 2024 року, після чого до активних дій перейдуть вже Сили оборони України.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *