Дональд Трамп. Фото: lavanguardia.comДональд Трамп. Фото: lavanguardia.com
0 0
Read Time:50 Second

За рішенням судді штату Нью-Йорк Артура Енгорона, Дональд Трамп визнаний винним у скоєнні шахрайства, яке стосувалося нерухомості. Згідно з повідомленням The New York Times, колишньому президенту США доведеться сплатити штраф у розмірі 355 мільйонів доларів.

Крім того, йому заборонили працювати на керівних посадах в будь-якій фірмі штату протягом трьох років. Також обмежили бізнес-діяльність його синів на два роки.

Суд виніс таке рішення на підставі звинувачень у тому, що Дональд Трамп завищував ціну на нерухомість своєї бізнес-імперії, щоб отримувати вигідні кредити в банках. Трамп визнаний винним у семи пунктах обвинувачення, зокрема у шахрайстві, фальсифікації документів та поданні недостовірних фінансових звітів. Трамп має можливість оскаржити рішення суду протягом 30 днів.

За даними The New York Times, реальна сума штрафу може сягнути понад 400 млн доларів з урахуванням відсотків.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли бізнес-імперія експрезидента Сполучених Штатів стає об’єктом розслідування. У 2019 році The New York Times опублікував інформацію про його шахрайство з податками, що спричинило розслідування з боку прокуратури.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *