Дмитро Кулеба. Фото: unian.netДмитро Кулеба. Фото: unian.net
0 0
Read Time:43 Second

15 лютого глава МЗС України Дмитро Кулеба провів розмову з міністром закордонних справ Нідерландів. Про це він повідомив у X (Twitter).

Сторони зосередилися на тому, як досягти повного правосуддя за злочини Росії, зокрема застосування рішучих та дієвих заходів щодо вилучення заморожених російських активів. Керівник МЗС України висловив подяку Нідерландам за їхню підтримку та вступ до коаліції з питань інформаційно-технологічної безпеки та дронів.

Окрему увагу у розмові приділили підготовці до Глобального саміту миру у Швейцарії. Глава МЗС Дмитро Кулеба висловив вдячність Нідерландам за їхню готовність співпрацювати для забезпечення безпеки України. Вони розглядали додаткові кроки у напрямку надання оборонної допомоги Україні. Також політики обговорили можливість посилення санкцій Європейського Союзу проти Росії.

Нагадаємо, що нещодавно Рада Європейського Союзу рішення щодо використання надприбутків заморожених російських активів на користь України. Це є ще одним кроком на шляху до відновлення справедливості та підтримки країни в умовах війни.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *