Нікол Пашинян. Фото: slovoidilo.uaНікол Пашинян. Фото: slovoidilo.ua
0 0
Read Time:46 Second

Голова уряду Вірменії Нікол Пашинян попередив, що Азербайджан може планувати нову хвилю агресії. Про це він заявив після загибелі чотирьох вірменських військових на межі між двома державами. Про це пише News.am.

Пашинян зазначив, що за даними Єревана, останні кроки Азербайджану спрямовані на те, щоб викликати військовий конфлікт на певній ділянці кордону з метою початку масштабної війни проти Вірменії.

Він сказав, що його уряд намагається запобігти такому розвитку подій шляхом активної комунікації з Азербайджаном. При цьому він наголосив, що потрібно рішуче захищати всі законні інтереси Вірменії, такі як суверенітет і територіальна недоторканність.

Пашинян висловив ці думки після того, як у вівторок, 13 лютого, Міністерство оборони Вірменії повідомило, що четверо вірменських солдатів загинули. За інформацією Єревана, це відбулося від пострілів зі зброї азербайджанських військових на східній частині кордону.

Азербайджан, з свого боку, заявив, що один його воїн був поранений від вогню з боку Вірменії на тому ж секторі кордону, і звинуватив її в провокації.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *