Петро Порошенко. Фото: unian.infoПетро Порошенко. Фото: unian.info
0 0
Read Time:57 Second

Нардеп Петро Порошенко заявив, що йому було відмовлено у підписанні відрядження для участі в Мюнхенській безпековій конференції. Пресслужба Верховної Ради України обґрунтувала це рішення на сайті парламенту.

В Раді вважають, що заяви депутатів фракції “Європейська солідарність” щодо їхньої неучасті у безпековій конференції не відображають реальної ситуації.

За інформацією, наданою Верховною Радою, для участі в Мюнхенській конференції була створена парламентська делегація, включаючи представників опозиції. І саме Олексій Гончаренко мав представляти фракцію “Європейська солідарність”.

Пресслужба парламенту наголосила, що не отримувала жодних заяв чи відповідних документів, які б підтверджували наміри нардепа взяти участь у додаткових зустрічах в межах відрядження, таких як зустрічі з керівництвом Європейського Союзу та світовими лідерами.

Ситуація набула розголосу після того, як Петро Порошенко заявив, що спікер ВРУ не підписав наказ про відрядження, який, за його словами, був пов’язаний з загрозою його особистій безпеці.

У зв’язку з цими подіями Ірина Геращенко, яка є співголовою фракції “Європейська солідарність” звинуватила пресслужбу апарату Верховної Ради в поширенні брехні. Такою, на її думку, є інформація про те, що Петро Порошенко не мав запрошень на Мюнхенську безпекову конференцію. На своїй сторінці в соцмережі Facebook Ірина Геращенко опублікувала скани запрошень для пʼятого президента України.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *