Високопосадовець НАТО закликав цивільних бути готовими до війни з РосієюРоб Бауер / Фото: hk01.com
0 0
Read Time:51 Second

Голова військового комітету Північноатлантичного Альянсу адмірал Роб Бауер заявив, що населення Заходу повинно бути готове до “тотальної війни” з Росією, яка створює небезпеку для миру і безпеки в Європі та Північній Америці. Він розповів про це в інтерв’ю британському телеканалу SkyNews.

Він сказав, що мир не є гарантованим, і що НАТО повинно бути готове до зіткнення з Росією. Вона вже проявляє свою агресію на східних межах України та в інших регіонах.

Також високопосадовець військового комітету НАТО підкреслив, що розмова про можливу війну з Росією не обмежується лише військовим аспектом. Він наголосив, що вона також стосується промислової інфраструктури та людей, які мають усвідомлювати, що вони мають певну відповідальність за оборонну здатність Альянсу.

Швеція зробила розумний крок, закликавши своїх громадян готуватися до можливої війни на початку цього місяця, вважає адмірал Бауер. Він стверджує, що шведи розуміють, що мир не є надійним, і що вони повинні бути готові до різних випадків.

Про це він заявив напередодні наймасштабніших навчань НАТО з часів холодної війни, де альянс тренується відбивати атаку російських сил.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *