Дмитро Кулеба. Фото: novoeizdanie.comДмитро Кулеба. Фото: novoeizdanie.com
0 0
Read Time:49 Second

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував нещодавній інцидент із зіпсованим українським зерном на кордоні між Україною та Польщею. У своїй публікації в X (Twitter) він назвав псування зерна на польському кордоні “неприпустимим”. Він визначив його як провокацію, яка має серйозні наслідки для відносин між двома країнами.

Кулеба висловив вимогу притягнути винних до відповідальності. Також він заявив, що кожен фермер знає скільки праці потрібно, щоб виростити зерно, особливо під час війни.

Очільник МЗС наголосив на тому, що подібні інциденти загрожують дружнім відносинам між Україною та Польщею. Та заявив, що ті, хто стоїть за провокацією, повинні нести відповідальність за свої дії.

У своїй заяві Дмитро Кулеба не обійшов увагою і ситуацію в Польщі, де фермери розпочали акцію протесту. Він виразив сподівання, що ця ситуація не підірве стосунки між країнами та закликав до розсудливості та об’єднання зусиль для вирішення конфлікту.

Українське посольство в Польщі очікує рішучої реакції польської сторони після інциденту на кордоні, підкреслюючи необхідність швидкого врегулювання ситуації для збереження стабільності та взаєморозуміння між державами.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *