Джейсон Кроу. Фото: interfax.com.uaДжейсон Кроу. Фото: interfax.com.ua
0 0
Read Time:47 Second

Американський законодавець та член постійної комісії з розвідки Палати представників США Джейсон Кроу висловив повагу до рішення Володимира Зеленського призначити нового головнокомандувача Збройних сил України. Про це він повідомив на прес-конференції в Києві, інформує “Інтерфакс-Україна”.

За його словами, США та Україна мають спільну цінність – цивільне керівництво над Збройними силами. Він наголосив на значенні цієї цінності для будь-якої демократії, зазначаючи, що цивільні лідери мають право і відповідальність вибирати тих, хто буде очолювати війська та формувати їхню стратегію.

Конгресмен зазначив, що після двох років активної роботи президент Зеленський прагне оновлення та нового підходу до управління. Він віддав належне праву українського лідера на зміни та висловив йому свою підтримку.

Кроу також подякував генералу Залужному від імені американського народу за його успішне керівництво оборони України та допомогу солдатам. За його словами, відставка Залужного не ставить під сумнів його заслуги.

Пентагон також заявив про готовність Сполучених Штатів співпрацювати з новим головнокомандувачем Збройних сил України, підтверджуючи стабільність співпраці між країнами.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *