Володимир Зеленський. Фото: president.gov.uaВолодимир Зеленський. Фото: president.gov.ua
0 0
Read Time:54 Second

Український президент Володимир Зеленський провів закриту зустріч з представниками мас-медіа, в ході якої було розглянуто ключове питання – звільнення головнокомандувача Збройних сил України, генерал-лейтенанта Валерія Залужного. Про це повідомляє “Українська правда”.

Попри те, що сама зустріч пройшла в закритому форматі і журналісти не можуть розголошувати конкретні деталі, стало відомо, що головним обговорюваним питанням було саме звільнення Залужного.

Президент детально пояснив свою логіку такого рішення та відповів на низку питань, зокрема, щодо ситуації зі стеженням за редакцією Bihus.Info.

При цьому зазначено, що обговорення зосереджувалося на змінах в українському військовому керівництві. Зеленський призначив нового головнокомандувача Збройних сил України, а саме – генерал-полковника Олександра Сирського. Раніше Зеленський і Залужний провели зустріч, повідомивши, що обговорювали зміни в керівництві ЗСУ.

Одним із ключових аргументів відсторонення Залужного від посади головнокомандувача була необхідність перегляду тактики дій та уникнення стагнації на лінії фронту. Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк визначив ці причини, наголошуючи на важливості змін в стратегії ведення бойових дій на сході країни.

Поза обговоренням військових аспектів, на зустрічі також були розглянуті питання міжнародної політики та внутрішні справи. Деталі розмови залишаються невідомими.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *