Олександр Сирський. Фото: novyny.24tv.uaОлександр Сирський. Фото: novyny.24tv.ua
0 0
Read Time:41 Second

Головнокомандувачем Збройних сил України став генерал-полковник Олександр Сирський. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні.

Це рішення відзначено як крок до нового етапу управління армією та стратегічного планування в умовах внутрішніх та зовнішніх викликів.

Зеленський визначив ключові завдання для нового головнокомандувача, підкресливши необхідність єдиної стратегії війни, яка охоплює як передову лінію, так і командний штаб. Він зазначив, що було проведено консультації з високопосадовцями різних рівнів, щоб обрати команду, яка буде відзначатися як досвідом, так і здатністю до інновацій.

Генерал-полковник Олександр Сирський вже має на своєму рахунку успішний досвід військового керівництва, включаючи Київську оборонну операцію та Харківську визвольну операцію.

Важливо відзначити, що президент Зеленський також висловив подяку генералу Валерію Залужному за його внесок у захист країни.

Раніше Володимир Зеленський та Валерій Залужний повідомили про свою спільну зустріч, де обговорювалися зміни в керівництві Збройних сил.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *