Ніккі Хейлі. Фото: unian.uaНіккі Хейлі. Фото: unian.ua

Кандидатка у президенти від Республіканської партії Ніккі Гейлі вирішила звернутися до Секретної служби США для отримання захисту внаслідок численних погроз, які їй надходять. Це стало відомо завдяки інформації, яку оприлюднило видання The Wall Street Journal.

Гейлі є потенційною головною конкуренткою для Дональда Трампа у внутрішньопартійний виборах Республіканської партії на 2024 рік. Вона зазначила журналістам, що вирішила звернутися за захистом через серйозні проблеми з безпекою. Також Ніккі Гейлі заявила, що проблеми не завадять їй робити те, що вона повинна робити.

Журналісти WSJ не змогли дізнатися конкретних деталей погроз, які отримувала кандидатка. Проте, її вчинок звернутися за допомогою до федеральних чиновників свідчить про серйозність ситуації.

Нещодавно в Колумбії, штат Південна Кароліна, стався інцидент, пов’язаний із спробою невідомої жінки прорватися на сцену під час заходів, де брала участь Гейлі. Тоді співробітник приватної охорони політикині зміг вчасно зупинити людину. Також на заходах кандидатки у президенти Сполучених Штатів Америки були протестувальники, які виражали своє незадоволення тим, що вона висловлює підтримку Україні та Ізраїлю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *