Юлія Тимошенко. Фото: telegra.phЮлія Тимошенко. Фото: telegra.ph
0 0
Read Time:52 Second

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко виступила проти нового законопроєкту про мобілізацію. Про це пише “РБК-Україна”.

Вона ініціювала переговори з усіма лідерами фракцій з метою відхилення цього законопроєкту, який, на її думку, є ще більш репресивним та антиконституційним.

Депутатка вважає, що новий проєкт закону не просто порушує Конституцію, а й є частиною жорсткого плану ліквідації української нації. Зокрема, Юлія Тимошенко стверджує, що ці норми не сприятимуть поповненню лав українського війська, а навпаки, викличуть страх, хаос і агресію в суспільстві, яке вже постраждало від війни.

Політикиня виступає за добровільну та справедливу мобілізацію, вказуючи на те, що примусові заходи можуть призвести до розколу між владою та народом. Вона також відзначає, що проєкт закону не повинен включати мобілізацію людей з інвалідністю, батьків-одинаків та інших вразливих груп. Також він повинен передбачати гарантії пільг та виплат ветеранам та їх сім’ям.

Тимошенко заявляє, що її команда зробить усе можливе, щоб уникнути будь-яких проявів насилля над громадянами в законі. Команда «Батьківщини» вже анонсувала свою готовність боротьби проти цього закону, вважаючи його злочином проти України та неповагою до громадян.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *