Владислав Косіняк-Камиш. Фото: pap.plВладислав Косіняк-Камиш. Фото: pap.pl
0 0
Read Time:49 Second

В інтерв’ю виданню Super Express польський міністр оборони Владислав Косіняк-Камиш зазначив, що не можна ігнорувати можливі найстрашніші наслідки війни між Росією та Україною і треба до них належним чином підготуватися.

На запитання про те, що станеться, якщо Україна програє, а Росія нападе на східні держави Північноатлантичного альянсу, Косіняк-Камиш відповів, що він бере до уваги всі можливі варіанти, і дуже серйозно ставиться до найпоганіших з них, заявивши, що це його обов’язок як міністра оборони в поточній ситуації.

Міністр також звернув увагу, що ситуація напружена не тільки в Європі, а й на Близькому Сході та в Тихоокеанському регіоні. Він заявив, що Європа повинна бути готова до будь-якого розвитку подій. Тому Польща проводить перевірку, робить аналіз і усуває недоліки, особливо у сфері оборони. Крім того, Косіняк-Камиш наголосив, що важливо не тільки робити великі закупівлі, а й забезпечувати солдатів індивідуальним спорядженням.

Польський урядовець додав, що після зміни влади в країні вже підписано угоди на 19 млрд злотих, переважно з вітчизняною оборонною галуззю.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *