Віталій Кличко. Фото: 24tv.uaВіталій Кличко. Фото: 24tv.ua
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Київський міський голова Віталій Кличко висловив своє ставлення до можливої відставки головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Він відмітив, що це рішення може стати викликом для єдності суспільства та армії. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram.

За словами Кличка, саме під керівництвом Залужного українці повірили в свої Збройні сили, які сьогодні є символом довіри та національної гордості. Він підкреслив воєнний досвід генерала та вміння пройти через найтяжчі моменти війни, визначивши його як ключовий фактор для військового успіху.

Водночас міський голова попередив, що питання відставки Валерія Залужного може бути політично мотивованим. Та вказав на ризик, що політичні інтереси можуть переважити здоровий глузд та національні інтереси. Кличко висловив сподівання, що влада розуміє важливість своїх кроків та бере на себе відповідальність за них.

У контексті можливих змін у військовому керівництві Кличко акцентував увагу на тому, що важливо зберегти боєздатність та згуртованість армії, особливо в умовах, коли Україна стикається з викликами щодо свого існування. Його слова відображають загальну невпевненість суспільства щодо можливих наслідків змін у військовому керівництві та заклик до припинення політичних інтриг і внутрішніх протистоянь.

Нещодавно президент Володимир Зеленський припустив звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил. Ця новина викликала низку схвильованих обговорень у військових та політичних колах. Також виникають питання щодо можливої зміни начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптали.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *