КРАІЛ. Фото: WikipediaКРАІЛ. Фото: Wikipedia
0 0
Read Time:51 Second

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що комітет Верховної Ради з фінансів податкової та митної політики підтримав важливий антикорупційний законопроєкт. Ідеться про зміни до деяких законів України щодо організації та проведення азартних ігор та лотерей. Про це урядовець написав у Telegram.

Передбачається, що Комісію з регулювання азартних ігор (КРАІЛ) ліквідують, натомість видачу ліцензій у сфері автоматизують. Якщо прибрати людський фактор, компанії зможуть отримувати ліцензію прозоро, і тільки за умови відповідності всім прописаним критеріям. Не буде лобіювання зі сторони зацікавлених осіб, а буде чіткий механізм.

Законопроєкт №9256 вже підтримала профільна комісія, і тепер документ очікує розгляду у Верховній Раді, а сам Федоров сподівається, що народні обранці проголосують за нього у першому читанні.

На законопроєкт вже відреагував народний депутат Данило Гетманцев. В соцмережах він написав, що зміни до законів про азартні ігри треба підтримати. За його словами, три роки тому створення КРАІЛ взагалі було фатальною помилкою. А помилки треба виправляти. 

Депутат вважає, що треба більш контролювати видачу ліцензій за допомогою онлайн-моніторінгу.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *