Підприємець Максим Кріппа, який володіє кіберспортивною командою NAVI, придбав нерухомість у селищі Козині, яке розташоване під Києвом. За результатами аукціону він став власником маєтку та інших об’єктів за 311,11 млн грн, вказано на сайті “Прозорро.Продажі”.

Сума, яку запропонував бізнесмен на торгах 16 січня 2023 року, виявилася на 60% більшою, ніж початкова ціна лота в 187,63 мільйона гривень.

Аукціон проводив “Промінвестбанк”. До лота ввійшли:

  • маєток площею 1128 кв.м за адресою вул Монашинська, 2-А (об’єкт складається зокрема з кількох будинків, господарських споруд та земельних ділянок);
  • ресторан на 140 місць та два корпуси, які є частиною бази відпочинку за адресою Столичне шосе, 133;
  • трактор;
  • пайовий внесок у нефінансову установу.

Найвищу ставку зробило ТОВ “Мідал”, де Кріппа має 99% статутного фонду. Конкурентами були ТОВ “Інженіринг-аналітика” з пропозицією у 187,63 млн грн та ТОВ “Грин Хаус”, яке хотіло викупити маєток за 189,70 млн гривень, але учасники вирішили не підвищувати ставки.

Відомо, що Максим Кріппа є співвласником студії Maincast, інвестором клубу NAVI, засновником благодійного фонду MK Foundation, власником компанії GSC Game World і бізнес-центру “Парус” у Києві.

Новина доповнена 8 серпня 2024 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *