Дональд Трамп. Фото: URAДональд Трамп. Фото: URA

Кандидат від республіканців на президентські вибори США Дональд Трамп погодився на дебати з опоненткою від демократів Камалою Гарріс. Про це йдеться у дописі Трампа на його платформі Truth Social.

Дебати проходитимуть на Fox News 4 вересня в Пенсильванії. Правила розмови між політиками будуть схожі до тих, які були під час теледебатів з Джо Байденом 27 червня.

Втім, все ж буде вагома відмінність – на запланованих дебатах будуть глядачі. Тоді як на попередній зустрічі кандидатів розмова велася у порожній студії. Зазначимо, що модераторами нового обговорення стануть ведучі Брет Баєр і Марта МакКаллум.

Після відмови Байдена від участі у президентських перегонах видання запитали Гарріс, чи готова вона взяти участь у дебатах та пропонували їх проведення на 17 вересня. Водночас Трамп тоді зауважив, що не приймає запрошення, оскільки Гарріс не була висунута як офіційний кандидат від демократичної партії.

2 серпня стало відомо, що Камала Гарріс набрала достатньо підтримки, аби бути представником демократів, це рішення мають остаточно погодити на з’їзді політичної сили.

Нагадаємо, вибори у США заплановані на 5 листопада цього року. Згідно попередніх опитувань Гарріс випередила Трампа у ключових штатах. Її підтримують 48% опитаних, тоді як Трампа 47%.

Зауважимо, що Байден зняв свою кандидатуру 21 липня. Він підкреслив, що це рішення в інтересах його країни. Він також закликав демократів підтримати віцепрезидентку США Камалу Гарріс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *