0 0
Read Time:49 Second

Через нові санкції, запроваджені Мінфіном США, Московська біржа зупинила торги доларом та євро. Про це повідомляється на сайті російської фінустанови.

За даними американського відомства, до санкційних списків потрапили 300 фізичних осіб і компаній із Росії та країн, які допомагають їй обходити накладені раніше обмеження. Серед них, зокрема, компанії російського фінансового та страхового сектору, газовидобувної галузі, металургійне та машинобудівне виробництва, сім суден для транспортування LNG.

Щодо Московської біржі, в Мінфіні США пояснили, що вказана установа за наказом Кремля залучала капітал, як від російських осіб, так і від представників із «дружніх країн».

Повідомляється, що завдяки цьому акціонери отримали можливість отримувати прибуток від російської військової машини шляхом інвестування в державний борг РФ, корпорації та провідні оборонні підприємства цієї країни.

Під санкції США також потрапили Держзнак РФ та Національний кліринговий центр – контрагент у всіх валютних угодах Мосбіржі. Обмежувальні заходи також запроваджено стосовно Національного розрахункового депозитарію.

Окрім російських підприємств до санкційного списку США потрапили компанії із Китаю, Туреччини, Казахстану, Киргизстану, Сербії, Південної Африки, Болгарії, Білорусі, ОАЕ, Британських Віргінських островів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *