Джо Байден, президент Сполучених Штатів АмерикиДжо Байден, президент Сполучених Штатів Америки / Фото: i.abcnewsfe.com
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Голова Білого дому Джо Байден готовий взяти участь у дебатах з іншим кандидатом у президенти Дональдом Трампом.

Про це розповідає агентство новин Reuters.

Під час інтерв’ю Байден заявив, що буде “радий” провести дебати разом з Трампом. Як пояснює Reuters, це була перша чітка відповідь чинного голови Білого дому щодо перспективи майбутніх дебатів. Раніше ж він заявляв, що його рішення залежатиме від “поведінки” республіканця.

Як відзначає Reuters, протягом останніх тижнів Трамп кидав виклик Байдену щодо дебатів “неважливо де та в будь-який час”. Зокрема нещодавно головні радники кампанії республіканця вже надсилали листа до незалежної комісії, аби прискорити організацію дебатів й провести їх щонайменше три рази перед початком передвиборчого циклу.

У тому ж числі до дебатів Байдена й Трампа закликають одні з найбільших ЗМІ, серед яких, наприклад: CNN, CBS, The Associated Press й багато інших.

Зазначається, що табір чинного президента побоюється, що під час дебатів Трамп не дотримуватиметься встановлених Комісією правил.

Відповідно до опитування Reuters/Ipsos, яке було проведено на початку квітня – Байден наразі випереджає Трампа серед виборців: 41% проти 37%.

Вибори президента США

Варто додати, що майбутні вибори президента США відбудуться вже восени. Серед кандидатів на посаду голови Білого дому: чинний президент, демократ Джо Байден, а також республіканець Дональд Трамп – 45-й президент США. Обидва кандидати мають різну позицію щодо війни. Як приклад, Трамп неодноразово наголошував на важливості її завершення та заявляв про так званий “мирний план”. У тому ж він стверджував, що США могли б домовитись з Росією та дозволити відібрати частину української території.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *