Володимир Зеленський, президент УкраїниВолодимир Зеленський, президент України / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Україна й надалі співпрацюватиме зі Сполученими Штатами Америки (США), незалежно від майбутніх результатів президентських перегонів

Про це український лідер Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю американському каналу Fox News. 

Коментуючи можливість перемоги Дональда Трампа у майбутніх виборах, президент висловив сподівання, що республіканець не виступатиме проти нашої країни. Він зауважив, що існують різні погляди й цінності, втім Київ готовий співпрацювати з ним. 

Зокрема Зеленський зауважив, що обрання нового голови Білого дому є справою виключно американського народу, у зв’язку з чим Україні співпрацюватиме з будь-яким американським лідером, оскільки Вашингтон є стратегічним партнером Києва та лідером у світі. 

Вибори президента США 

Обрання нового голови Білого дому відбудеться вже восени поточного року. Це будуть 60-ті вибори президента Штатів. 

Загалом від початку повномасштабного вторгнення російських терористів на територію України, Вашингтон є одним з головних союзників Києва. Протягом останніх років війни Штати неодноразово надавали великі об’єми допомоги нашим Силам оборони для боротьби з російською агресію. Зовсім нещодавно чинний голова Білого домі Джо Байден підписав законопроєкт, який передбачає майже 61 мільярд допомоги Україні. 

Під час майбутніх виборів за посаду президента боротимуться демократ Джо Байден, який пішов на переобрання та 45-й президент Штатів республіканець Дональд Трамп.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *