Кіріакос Міцотакіс, прем'єр-міністр ГреціїКіріакос Міцотакіс, прем'єр-міністр Греції / Фото: tovima.com
0 0
Read Time:53 Second

Голова уряд Греції Кіріакос Міцотакіс впевнений, що удар по Одесі, під час його візиту до міста цього березня, не був випадковістю. 

Про це прем’єр розповів в інтерв’ю Rzeczpospolita.

На його думку, удар російських терористів був спробою залякування. Він зауважив, що ворогу це не вдалось зробити, а позиція Греції жодним чином не змінилась. Те саме, як він відзначив, стосується й позиції Європейського союзу. Міцотакіс додав, що російський диктатор Володимир Путін прорахувався, коли думав, що повномасштабна війна розділить Європу

За словами голови уряду, грецька делегація під час ударів перебувала в Одеському порту й бачила, які руйнування завдали російській терористи. Він розповів, що спочатку вони почули сирени після чого досить близько пролунав вибух. Тоді ж, як він відзначив, делегація зрозуміла, що це є повсякденністю для України. 

Обстріл Одеси під час візиту Міцотакіса 

Голова грецького уряду відвідав Одесу ще на початку березня поточного року разом з українським лідером Володимиром Зеленський. У той самий день терористи завдали удару по місту. Окремі ЗМІ стверджували, що ракета впала на відстані від 500 до 800 метрів від делегації в Одеському порту. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *