Максим Кріппа придбав першу золоту медаль в історії команди з CSМаксим Кріппа придбав першу золоту медаль в історії команди з CS
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Платформа Tribuna.com організувала благодійний аукціон з продажу золотої медалі ceh9 з Intel Extreme Masters IV 2010. Отримані кошти будуть передані на допомогу Збройним силам України, зокрема на Бахмутський напрямок.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Власник кіберспортивної команди NAVI Максим Кріппа запропонував найбільшу суму за лот та придбав першу золоту медаль в історії організації з CS:GO на цьому благодійному аукціоні. Вартістю в 10 тисяч доларів він став власником медалі, яку виставив на аукціоні сам Арсеній «ceh9» Триноженко.

Українські кіберспортивні діячі продемонстрували свою турботу про актуальні події, активно підтримуючи Збройні сили України. Вони систематично роблять пожертви, організовують благодійні заходи та аукціони, допомагаючи залучити увагу суспільства. Значну роль у цьому процесі відіграє Арсеній «ceh9» Триноженко, колишній гравець NAVI і зараз кастер української студії Maincast, який є одним з активних учасників цього руху. Він разом з іншими кіберспортивними особистостями та небайдужими людьми прийняв участь у благодійному аукціоні.

Цей аукціон був організований з метою допомогти Збройним силам України, зокрема воїнам на Бахмутському напрямку, де тривають найінтенсивніші бої. Медаль була виграна на турнірі Intel Extreme Masters IV у 2010 році. Слід зазначити, що всі зібрані кошти від продажу лотів на аукціоні також будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України та постраждалим від війни.

Дії Максима Кріппи та інших благодійників дали можливість зібрати понад 6 мільйонів гривень на допомогу військовим і мирним жителям, що постраждали від війни на сході України. Такі ініціативи є прикладом того, як спортивні події можуть допомагати людям і сприяти благодійності.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *