Засідання Держдуми РФ. Фото: росЗМІЗасідання Держдуми РФ. Фото: росЗМІ
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

12 березня у Державній думі РФ спробував виступити депутат від партії “Єдина Росія” Сергій Веремеєнко. Росіянин, який є керівником провідного заводу з виробництва мікропроцесорів, говорив незв’язно, тому виникла підозра, що чоловік у стані сп’яніння.

Про це пишуть росЗМІ.

Під час пленарного засідання Сергій Веремеєнко нерозбірливо хотів щось донести з місця.

З виступу російського нардепа випливає, що він намагався поставити запитання голові комісії з протидії зовнішньому втручанню Василю Піскарьову. Зокрема, він звернув увагу на той факт, що на кожну зовнішню дію Росія відповідає своїм чином, і натякнув, що за кордоном можуть не увірувати в те, що Збройні сили РФ нібито мають потужне озброєння.

“На дію недружніх сил відбувається наша протидія. От хотілося б подумати, а як ми будемо відповідати їм. Чи вони знову скажуть: “А ви привезли?..”Це ж страшна зброя насправді”, — пробелькотів він.

Висновків з цієї промови Веремеєнка в голос не зробили. Та дуже схоже, що чоловік був напідпитку. Спікер Держдуми Володимир Володін втрутився в цей публічний потік свідомості депутата, подякувавши за виступ. Засідання продовжили далі, як ні в чому не бувало.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *