Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Колаж УПВолодимир Зеленський та Валерій Залужний. Колаж УП
0 0
Read Time:47 Second

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав згоду від президента України Володимира Зеленського на призначення послом у Великій Британії.

Про це наголошується у інформації, розміщеній на офіційному сайті МЗС.

У повідомленні також вказано, що українське зовнішньополітичне відомство надіслало запит на агреман британській стороні.

У своєму зверненні до нації, проголошеному напередодні ввечері, Володимир Зеленський повідомив інформацію щодо призначення посла в Об’єднаному Королівстві.

Він підтвердив, що Валерій Залужний, ексголовнокомандувач ЗСУ, висловив бажання перейти до дипломатичної сфери.

Українське міністерство закордонних справ ініціювало процедуру отримання агреману для нього. Президент наголосив на важливості зміцнення відносин з Великою Британією.

Нагадаємо, наприкінці лютого Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного із займаної ним посади головнокомандувача ЗСУ. Своє рішення президент пояснив тим, що настав час для перезавантаження, перебудови та зміни менеджменту в армії. Зеленський відзначив, що ці зміни не означають зміну загальної стратегії країни в оборонних питаннях. Замість цього, вони спрямовані на покращення управління та оптимізацію процесів, які довгий час залишалися незмінними.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *