Харківська депутатка Аліна Мустафаєва. Фото: скриншотХарківська депутатка Аліна Мустафаєва. Фото: скриншот
0 0
Read Time:56 Second

Депутатка Харківської міськради Аліна Мустафаєва побилася з помічником нардепа від “Слуги народу” Олександра Куницького Дмитром Ніконовим. Відповідні відео зʼявилися в мережі.

На ролику Мустафаєва, яка пройшла в міськраду також від “Слуги народу”, сіла на Ніконова в автівці і намагалася задушити його автомобільним ременем. Чоловік кликав на допомогу. 

Люди, які були поруч, розійняли їх. Ніконов, який вийшов із автівки, помітно похитувався, а Мустафаєва вимагала у нього “повернути телефон”.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Мустафаєва й Ніконов: що відомо

Зазначимо, що Ніконов володіє харківським холдингом із виготовлення зарядних станцій Autoenterprise (Мустафаєва раніше була директоркою холдингу). У 2021 році НАБУ проводила в Ніконова і Мустафаєвої обшук, пов’язаний із відмиванням грошей.

Учора, 6 березня, журналісти програми “Схеми” опублікували розслідування, згідно з яким завод Autoenterprise постачав зарядні станції для електромобілів в окупований Крим. Проте невідомо, коли саме було зняте відео з бійкою.

Про Мустафаєву відомо, що вона також була помічницею Куницького на громадських засадах. У 2021 році вона балотувалася в мери Харкова. Також Telegram-канали пишуть, що Мустафаєва й Ніконов живуть разом.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *