Офіс Сінево. Фото ілюстративнеОфіс Сінево. Фото ілюстративне
0 0
Read Time:56 Second

Державне бюро розслідувань займається слідством щодо можливого незаконного відчуження державного майна з 2022 року. Справа стосується майнового комплексу державного підприємства, на території якого зараз знаходиться головний офіс лабораторії «Сінево».

Про це інформує пресслужба бюро.

У відомстві повідомили, що їхні працівники ще з 2022 року проводять досудове розслідування у зв’язку з підозрою у скоєнні службовцями одного з міністерств, Фонду держмайна та ДП Українського науково-дослідного інституту нафтопереробної промисловості МАСМА незаконного відчуження державного майна у вигляді цілісного-майнового комплексу ДП.

За даними слідства, перевірялася законність передачі частки майнового комплексу іншим особам. У 2022 році за заявою прокурора слідчий суддя наклав арешт на ці об’єкти.

У бюро стверджують, що не здійснювали жодних слідчих заходів щодо згаданого медичного закладу, які б заважали його роботі, і після арешту держмайна у 2022 році не мали й не мають сьогодні жодних труднощів у наданні медичних послуг.

«Сінево Україна», мережа лабораторій, 27 лютого повідомила про «незаконний і необґрунтований арешт» своєї центральної лабораторії та головного офісу в Києві Державним бюро розслідувань.

Компанія стверджує, що через арешт вона скоро не зможе працювати в цій будівлі, «що спричинить повну зупинку діяльності мережі лабораторій Сінево в Україні».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *