Трамп і Путін. Фото з відкритих джерелТрамп і Путін. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

У випадку обрання Дональда Трампа президентом США та його ймовірного рішення підтримувати Росію, це стане дією «проти інтересів американців». Про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю CNN.

Глава української держави наголосив, що не може зрозуміти, як Трамп може підтримувати Путіна, коли війна Росії проти України наближається до вирішальної фази. Зеленський назвав це «неймовірним».

Президент України також сказав, що вважає, що Трамп геть не розуміє цілей Путіна у війні проти України.

Зеленський вважає, що Дональд Трамп не має ні найменшого уявлення про Путіна. За словами глави України, Трамп не усвідомлює, що Путін не зупиниться ніколи.

У 2023 році Дональд Трамп обіцяв своїм прихильникам «припинити війну Росії з Україною за одну добу» у разі перемоги на президентських виборах 5 листопада. Він також сказав, що дозволив би Росії анексувати частку українських земель, щоб «запобігти війні».

Не так давно кандидат від республіканської партії заявив, що в разі повторного обрання президентом Сполучених Штатів буде домагатися переговорів між Україною та РФ.

Нагадаємо, нещодавно Дональда Трампа визнали найгіршим президентом Сполучених Штатів за всю історію.

До цього найгіршим президентом в історії США вважався Джеймс Бьюкенен, який керував країною у 1857-1861 роках. Він став відомим своєю невпевненістю, яка призвела до розколу між півднем і північчю.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *