Емманюель Макрон. Фото: ReutersЕмманюель Макрон. Фото: Reuters
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Емманюель Макрон, глава Франції, заявив, що останні кроки Москви свідчать про те, що Росія має намір напасти на країни НАТО в найближчому майбутньому.

Про це він сказав у Парижі, пише Euractiv.

Макрон підкреслив, що Росія не має шансів перемогти у цій війні, і що від цього залежить безпека всієї Європи.

Президент Франції повідомив, що майже всі держави, які брали участь у зустрічі, висловили… свою згоду з тим, що Європа має готуватися до того, що Росія може напасти на (ці) країни через деякий час.

За його словами, всі лідери погодилися, що вони не бажають воювати з «російським народом» і мали намір продовжувати стримувати загострення, яке почалося після того, як РФ розпочала повноцінне вторгнення в Україну.

Про це він заявив після того, як за останні кілька тижнів головнокомандувачі країн Європи все частіше говорили, що вони очікують на спроби Росії напасти на НАТО в найближчі десять років.

Також Макрон після зустрічі в Парижі не виключив можливості надсилання західного військового контингенту до України в майбутньому, але підкреслив, що поки що немає згоди між союзниками щодо цього.

Окремо Макрон відзначив, що партнери України сформують коаліцію для надання Києву ракетної зброї середнього та дальнього радіуса дії.

Нагадаємо, учора президент Чехії Петр Павел заявив, що після свого переобрання президент РФ Володимир Путін прагнутиме повністю підкорити собі окуповані регіони України. Насамперед це стосується Донбасу.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *