Петр Павел. Фото: Generál Pavel / FacebookПетр Павел. Фото: Generál Pavel / Facebook
0 0
Read Time:54 Second

Після того, як російський тиран Володимир Путін отримає перемогу на президентських виборах у Росії, він може намагатися підкорити собі окуповані регіони України. Насамперед це стосується Донбасу. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, повідомляє Czech Radio.

На думку чеського лідера, після переобрання Путін прагнутиме досягти тотального контролю над окупованими територіями. Зокрема, першочерговим для нього залишається питання Донбасу.

Петр Павел також наголосив, що війна в Україні триватиме довго, «адже Росія та Україна не можуть досягти своїх цілей». Він також зазначив, що прагнення України відновити контроль над своїми кордонами є логічним та має отримати підтримку.

У Росії у березні 2024 року планують провести так звані президентські вибори. Вони проходитимуть протягом трьох днів – з 15-го по 17-е березня.

Російський тиран Володимир Путін матиме можливість утримувати владу принаймні до 2030 року. При цьому прессекретар Кремля Дмитро Пєсков вже стверджує, що Путіна оберуть з показником у 90% голосів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах у Сполучених Штатах, країни Європейського Союзу мають намір створити окремий підрозділ НАТО. Він має гарантувати континентальну безпеку на континенті незалежно від ситуації за океаном.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *