Володимир Зеленський. Фото: np.pl.uaВолодимир Зеленський. Фото: np.pl.ua
0 0
Read Time:45 Second

Президент Володимир Зеленський та голова Євроради Шарль Мішель провели телефонну розмову. У ній вони обговорили ситуацію на кордоні між Україною та Польщею. Вони також обговорили перспективи вступу України до Європейського Союзу. Про це сповістило видання “Українська правда”.

Зеленський виявив готовність до діалогу з метою вирішення проблем на кордоні. Він наголосив на необхідності продовжувати режим вільної торгівлі з Європейським Союзом. Крім того, стало відомо, що сторони висловили свою оцінку прогресу України на шляху до членства в ЄС, а Зеленський інформував про здійснення чотирьох законодавчих заходів, які потрібні для підготовки оцінки Єврокомісії у березні 2024 року.

Голова Євроради Шарль Мішель заявив про незмінну фінансову та військову підтримку ЄС для України. Він підтвердив, що ця підтримка буде надаватися так довго, як це буде потрібно. Мішель також наголосив на тому, що поразка України ставила б під загрозу цінності Європейського Союзу. Для Європи, за словами Мішеля, немає іншої альтернативи, окрім продовження підтримки Києва.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *