Андрій Юсов. Фото: armyinform.com.uaАндрій Юсов. Фото: armyinform.com.ua
0 0
Read Time:50 Second

За словами речника Головного управління розвідки, депутати Придністров’я, принаймні на даний момент, не планують звертатися до президента Росії Володимира Путіна щодо приєднання їх території до РФ. Про це сповістила “Українська правда”.

Нещодавно стало відомо, що самопроголошена влада Придністров’я готує з’їзд депутатів на 28 лютого. Відзначимо, що на даний момент не визначено конкретного рішення, яке має бути прийняте на цьому заході. Проте відомо, що однією з ключових тем обговорення буде питання приєднання до Російської Федерації.

Лідери Придністровської Молдавської Республіки висловлюють своє незадоволення щодо рішень уряду Молдови у сфері економіки. Голова придністровського парламенту Александр Коршунов зазначив, що звернення з’їзду буде адресоване не лише Росії, але й усім світовим структурам, включаючи європейські.

Один із представників опозиції Геннадій Чорба вважає, що з’їзд має озвучити прохання прийняти ПМР до складу РФ. А президент Російської Федерації може оголосити про це в своєму зверненні до парламенту 29 лютого.

Нагадаємо, що після референдуму 2006 року, де понад 97% голосів виборців виражали підтримку приєднання до Росії. Зараз придністровська влада продовжує посилатися на ці результати.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *