Володимир Зеленський та Брет Баєр. Скріншот з FoxnewsВолодимир Зеленський та Брет Баєр. Скріншот з Foxnews
0 0
Read Time:54 Second

У ніч з 22 на 23 лютого на американському телеканалі Fox News покажуть масштабне інтерв’ю українського президента Володимира Зеленського.

Про це повідомили на самому телеканалі, додавши, що глава України спілкувався з відомим журналістом Fox News Бретом Баєром.

Інтерв’ю транслюватимуть у ток-шоу «Спеціальний репортаж» Байєра приблизно о 1:00 ночі за київським часом.

Відзначається, що це була перша розмова з Володимиром Зеленським на передовій від початку повномасштабного російського вторгнення. Місце зустрічі було всього за 2,5 кілометра від точки розташування ворожих військ.

Під час розмови можна буде почути про другу річницю повномасштабного воєнного конфлікту, про дискусії в американському парламенті щодо допомоги Україні та ситуацію на лінії зіткнення. Відомо, що журналіст Баєр неодноразово брав інтерв’ю у Зеленського, останній раз – наприкінці минулого року.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський висловив бажання почути план колишнього президента США Дональда Трампа щодо припинення війни в Україні за рекордний термін — всього 24 години.

Не так давно Зеленський також провів зустріч з делегацією Палати представників США на чолі з головою комітету з питань розвідки Майком Тернером. Делегація складалася з представників обох політичних партій США.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *