В’ячеслав Медяник. Фото: comments.uaВ’ячеслав Медяник. Фото: comments.ua
0 0
Read Time:54 Second

В’ячеслав Медяник, який представляв партію «Слуга народу» у Верховній Раді з 2019 року, вирішив відмовитися від свого депутатського мандата.

Цю інформацію надало hromadske, посилаючись на своє джерело в парламенті. Пізніше складання мандату Медяником підтвердила речниця партії Юлія Палійчук.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, В’ячеслав Медяник, який обраний за мажоритарною системою, має намір відмовитися від свого депутатського мандата у зв’язку з проблемами зі здоров’ям. За інформацією ZN.ua, Медяник хотів поїхати на лікування до іншої країни.

«Він написав заяву за власним бажанням за станом здоров’я», – сказала Палійчук.

Відомо, що Медяник виховує п’ятьох дітей, тож може без проблем виїхати за кордон.

На порталі Верховної Ради з’явилася інформація про план роботи на 22 лютого, за яким парламентарі мають розглянути заяву Медяника про складання депутатських повноважень.

В’ячеслав Медяник народився на Донеччині, став народним депутатом у 2019 році. Раніше він був помічником народних депутатів Андрія Денисенка (VIII скликання) і Миколи Паламарчука (VII скликання).

Наразі є заступником делегата від України в Парламентській асамблеї Ради Європи. Також він очолює Підкомітет з питань законодавства про адміністративні правопорушення та охоронної і детективної діяльності.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *